+359878801580
onlinemebeli@gmail.com

Продукт

Продукт

2439,00 лв.

Код: Безплатна доставка до всички градове и села в страната! Категория:

Описание

Матрак Armonia Dual 
Матракът Лаго е произведен от матраци НАНИ, които са известни с високото си качество и иновативни решения. Ядрото на матрака е специално проектирано със слоеве от ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност и слой от POLYFLEX пяна с повишена твърдост. Това осигурява оптимална подкрепа и комфорт в различните зони на тялото. Седемзоновото ядро на матрака се адаптира към индивидуалните нужди на всеки спящ, предоставяйки подходяща подкрепа за раменете, гърба, талията и краката.
Термочувствителната мемори пяна в матрака Лаго реагира на топлината и теглото на тялото, създавайки персонализирано усещане за комфорт и намалявайки напрежението в мускулите и ставите. Тази технология на мемори пяната позволява на матрака да се адаптира към контурите на тялото и да осигури по-добра циркулация на въздуха, предотвратявайки натрупването на топлина и влага.
Калъфът на матрака е изработен от висококачествен 100% памук, който осигурява приятен допир и комфорт. Вложените в прошивката кухи силиконизирани влакна придават допълнителна мекота и усещане за уют. Калъфът е обработен антибактериално, което гарантира хигиеничността и предпазва от развитието на бактерии и алергени. Допълнително, матракът е оборудван със специална лента, която има ролята да осигури добра вентилация на ядрото на матрака. Това е важно за поддържане на свежест и хигиена, като позволява на въздуха да циркулира свободно през матрака и изхвърля влагата и топлината, които могат да се задържат в ядрото. Това помага да се предотврати натрупването на влага, прах и бактерии в матрака.
Освен това, наличието на цип на калъфа прави свалянето и почистването много по-лесни. Можете да свалите калъфа и да го перете, осигурявайки постоянна хигиена и поддържайки матрака в оптимално състояние. Ципът улеснява и възможността за вентилиране на ядрото, ако е необходимо.
Общо взето, специалната лента и ципът на калъфа на матрака се грижат за добрата вентилация и поддръжка на матрака, осигурявайки оптимална хигиенична среда за вашия сън и почивка.
 

 
Предимства на матрак Armonia Dual:

4 различни комбинации за твърдост според индивидуалните предпочитания за комфорт.
Топ матрак от 6 см Мемори пяна се адаптира по формата на тялото и създава усещане за максимален комфорт.
Антиалергичен дишащ калъф с цип, изработен от мек и нежен на допир текстил, изключително стилен.
Височина 32 см.
Висок клас матрак
Безсочна гаранция!
Безплатна доставка

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Продукт”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *